Пчелин “Бат Насе” с. Пещера

Полифлорен пчелен мед, добит от трудолюбивите пчелички в сърцето на Родопите

Село Пещера е малко селце, разположено на 9км от град Смолян, или иначе казано – намира се в сърцето на Родопите. Може би това е причината нашите пчелички да са по-работливи и по-гостоприемни 🙂

Нашият пчелин е разположен на 1174 метра надм.в., сред малкаDSC_0093 овощна градинка, като около него няма никакви главни пътища. Второстепенни пътища също не се срещат често, така че пчелите ни живеят в уединение и спокойствие, като могат спокойно да летят сред смесените гори, ливадите и овощните градини. Земята около с. Пещера не се пръска с пестициди или друга агро-химия, което прави продукцията на жужащите ни приятели екологично чиста. Вкусовите качества на пчелните продукти също са несравними.

605f3c65-31fc-44da-a7b5-61370f358f71При производството на пчелен мед и пчелни продукти ние използваме традиционни и природосъобразни методи, като се ръководим от съветите на стари потомствени пчелари и такива с повече опит от нас, а любовта към природата е нашият основен принцип. Ето защо тук няма да намерите никакви допълнителни химикали и добавки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.